Suured silmad on ka tööpuuduse hirmul

Kertu Ruus 13. aprill 2004, 00:00

Eelmisel neljapäeval avaldas Äripäev Mati Feldmanni repliigi ?Hinnatõusu-hirmul on suured silmad?: kui tegelik hinnatõus oli märtsis (aasta baasil) vaid 0,4%, siis tarbijatele tundus, et hinnad tõusid viimasel 12 kuul 9,2%.

Nüüd tuleb tõdeda, et ka Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees käitub kui inimene, kes sündmuste kirjeldamisel ennast majandusstatistikast häirida ei lase. ?Miks kasvab tööpuudus?? nõuab Savisaar laupäevases Postimehes valitsust kritiseerides. Eks siis ütleme talle, et tööpuudus tegelikult ei kasva. 2003. aastal langes töötuse määr 10%ni, mis on viimase viie aasta madalaim. Veel enam, konjunktuuriinstituudi andmetel on ka tavainimeste seas hirm tööpuuduse kasvu ees harukordselt väike, nii et kokkuvõttes on optimistid hetkel lausa ülekaalus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:21

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing