Ärikliendil on kasulik tellida endale mobiili äripakett

ÄP 29. aprill 2004, 00:00

Äriklient kasutab mobiiltelefoni eraisikuga võrreldes rohkem. Seda arvestades on kõik kolm Eesti mobiilsideoperaatorit toonud turule spetsiaalselt äriklientidele mõeldud hinnapaketid. Need on mõeldud nii suurtele firmadele kui füüsilisest isikust ettevõtjale, kes vajab vaid ühte liitumist ja ühte telefoni. Üldjuhul on võrgusisesed kõned kõikidel operaatoritel odavamad kui võrgust väljuvad kõned. Välismaale helistamise teenus tuleb igal kliendil ise juurde tellida.

Hetkeseis: Mobiilside hinnad on järjekindlalt langenud, eelkõige tänu uute liitujate peibutamisele. Staa?ikate rääkijate paketid on odavnenud vähem.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing