Mercedes tõi turule külmikuga kaubiku

Rivo Sarapik 04. mai 2004, 00:00

Erinevalt tavapärastest külmikutest mahub alla kahe meetri kõrgune Vito Kerstner parkimismajadesse ning Tallinna vanalinna kangialustesse.

Mercedes-Benz Vito ja Sprinteri baasil pakutaval Kerstneri külmutusautol on ATP sertifikaat, mis lubab Eestis ja teistes ELi riikides transportida toiduaineid. Tänu sellele sobib Kerstner piima-, liha- ja kondiitritoodete ja näiteks lillede transportimiseks. Külmik hoiab kaubaruumis temperatuuri +6 kraadi. Edaspidi saab sõidukit tellida ka sügavkülmikuna, mille kaubaruumi temperatuur püsib ?18 kraadi juures.

ASi Silberauto PR-juhi Raivo Murde sõnul peab uut külmikuga kaubikut ette tellima, tarneaeg on 10?12 nädalat. ?Külmiku osa maksab alates 110 000 kroonist, lisandub käibemaks. Sellele lisandub muidugi auto maksumus,? selgitas Murde. Vito hinnad algavad 258 000, Sprinteril 243 000 kroonist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing