Vastukaja

Rein Taagepera 25. mai 2004, 00:00

Urmas Reinsalu ( Valimissüsteem lihtsamaks ÄP, 20.05.04) kinnitusest, et ringkonnapõhisele valimissüsteemile ?on väljendanud toetust ka prof Rein Taagepera?, võib jääda ekslik mulje, nagu ma toetaksin valitsuse eelnõu. Ma ei toeta seda.

Iga ringkonnapõhine valimissüsteem pole veel hea ja see eelnõu on võhiklikult koostatud, rikuks praegust poliitilist tasakaalu ja võib-olla ka põhiseadust. Tänavu on minult palunud valimisreeglite alast konsultatsiooni Hollandi ja Guyana valitsus. Et Eesti valitsus pole seda teinud, on nende otsus, kuid ärgu siis opereeritagu minu nimega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing