Ohtlike ainete vedude nõuded karmistuvad

Rivo Sarapik 26. mai 2004, 00:00

ELiga liitumisel karmistuvad nõuded ohtlike ainete vedajatele. ADRi puhul on tegemist erinõuetega autole, haagisele ja juhile. Lisaks on eri protseduurid laadimisel ja kauba vastuvõtul, selgitas Andrei Kurakov Select Oilist.

Kurakov soovitab ohtlikku veost vedada plaanival kliendil kõigepealt selgeks teha, millist ohuklassi (vt tabel) kaupa tal on vaja transportida, ja küsib siis vedajalt vajalikud dokumendid nagu auto ja haagise vastavus ADR- veoks, mida näeb ADR-ülevaatuse lehelt, juhi koolitusdokumendid ja soovitavalt ka sertifikaadid SQAS või ISO 14001.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing