Vastavalt rahakotile on valida uuenduslik, traditsiooniline ja mahe

Mati Feldmann 27. august 2004, 00:00

Äripäev pole põllumajandusministeeriumi just üleliia heatahtlikult suhtunud, kuid diskussioonis geneetiliselt muundatud kultuuride (nn GMOde) üle näib ministeeriumis valitsevat asjalik vaim. Eriti sümpatiseerib seisukoht, et uus ei sünni ilma riskita ? meil näiteks geenimuundatud tärklisekartuli tulek.

Kes on konservatiivse elustiili ja söögisedeliga, võib ju edaspidigi tarbida tavatoitu. Öeldakse, et oled see, mida sa sööd ? seega siis konservatiiv või uuendusmeelne. Eksisteerib kolmaski, veelgi konservatiivsem suund, mahepõllundus. Aga mahepõllundus ei suuda tänapäeval enam inimesi ära toita, meid on selleks lihtsalt liiga palju.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing