• OMX Baltic0,07%300,58
  • OMX Riga0,97%888,53
  • OMX Tallinn0,1%2 058,29
  • OMX Vilnius0,04%1 198,54
  • S&P 5001,11%6 092,18
  • DOW 301,19%43 089,02
  • Nasdaq 1,43%19 912,53
  • FTSE 1000,01%8 758,99
  • Nikkei 2251,14%38 790,56
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,86
  • GBP/EUR0,00%1,17
  • EUR/RUB0,00%90,96
  • OMX Baltic0,07%300,58
  • OMX Riga0,97%888,53
  • OMX Tallinn0,1%2 058,29
  • OMX Vilnius0,04%1 198,54
  • S&P 5001,11%6 092,18
  • DOW 301,19%43 089,02
  • Nasdaq 1,43%19 912,53
  • FTSE 1000,01%8 758,99
  • Nikkei 2251,14%38 790,56
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,86
  • GBP/EUR0,00%1,17
  • EUR/RUB0,00%90,96
  • 03.09.04, 01:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tippkoka road jõuavad kodukööki

Restoranide Gloria ja Egoist juht Dmitri Demjanov pakub iga kahe nädala tagant välja uue, maailmas klassikaliseks saanud roa retsepti, aga ka uues kuues traditsioonilisi Eesti toite. Koos retseptiga saab Selverist kaasa osta toidukomplekti, kus on restoraniroa valmistamiseks kõik vajalikud komponendid, sh valmis mõõdetud maitseained. Toidukomplekti hind kolmele-neljale inimesele jääb sõltuvalt roast 50?90 krooni vahele.
?Toidukomplekti eelis on see, et pikka ettevalmistamist nõudvad road saab valmis poole tunniga,? ütles Dmitri Demjanov. ?Maailma köögi kullafond on suurepärane, kuid maitsva toidu saab valmistada ka toiduainetest, mis kasvavad paarisaja kilomeetri raadiuses meie kodust. Selveri retseptidega püüan näidata, milliseid hõrgutavaid roogi on kodumaisest toorainest võimalik teha.?
A-Selveri ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar sõnas, et seni müügil olnud viiest toidukomplektist on kõige populaarsem Pärispea kalasupp. Seni on pakutud toorpastat pesto Genovezega, Kurzeme strooganovi, kanafrikasseed riisiga, Ungari gulja??-suppi. Praegu on müügil ratatouille ehk Nizza juurviljapada.

Artikkel jätkub pärast reklaami

?Koostöö Dmitri Demjanoviga on klientide hulgas hästi vastu võetud, kuna see on uus ja unikaalne toode,? kinnitas Saar. See koostööprojekt on hea toiduvalmistamise võimalus mitte ainult koduperenaistele, vaid kogu pere- või sõpruskonnale.
?Toiduvalmistamine on nii kunst kui ka hea meelelahutus, põnev ja romantiline tegevus, mille käigus on palju avastamisrõõmu ja maitseelamusi,? sõnas Dmitri Demjanov. ?Kui siia juurde lisada eel- ja järelroog ning sobiv vein, on tulemus fantastiline.?
Dmitri Demjanov märkis, et Selveri Köögi uudne projekt on ka tema jaoks väljakutse. ?Ma ei ole maailmas ringi liikudes midagi sellist märganud ? reeglina pakutakse tuntud kokkade valmistoite,? lisas Demjanov. ?Inimene, kes pakutavat rooga valmistab, on samuti uues olukorras ? ta saab viimistleda lõpuni restoraniroa, õppida tundma kokakunsti saladusi ja, mis kõige tähtsam, öelda toidulauast tõustes: elu on ilus!?

Seotud lood

Äriplaan 2026

Äriplaan 2026

Uurime välja Eesti majanduse arengusuunad 2026. aastal, et ettevõtjatel ja tippjuhtidel oleks, millele tuginedes järgmist aastat planeerida.

Kas eksport ja kaitsetööstuse areng võiksid Eesti majandusele uue käigu sisse aidata? Kuidas näevad Põhjamaade ettevõtjad ja tippjuhid Eesti võimalusi rahvusvahelisel areenil ning kas nad plaanivad siia investeerida? Kuhu investeerivad ning millele tõmbavad pidurit Eesti ettevõtjad? Missugune on riigi äriplaan 2026. aastaks? Kõigile nendele küsimustele saad vastuse 17. septembril Eesti mõjukaimal majanduskonverentsil Äriplaan!

Enda kogemust tulevad Eestisse jagama ülemaailmse ulatusega Rootsi masina- ja metallitööstusettevõte Hanza AB asutaja ja tegevjuht Erik Stenfors ning Telia Company president ja tegevjuht Patrik Hofbauer.

  • Toimumisaeg:
    17.09.2025
  • Alguseni:
    2 k 23 p 8 t
  • Toimumiskoht:
    Tallinn

Hetkel kuum

Podcastid

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele