Eesti sunnib Lätit makse alandama

ÄP 10. september 2004, 00:00

Eesti valitsuse otsus vabastada investeeringud tulumaksust on tekitanud suurt vastukaja meie lõunanaabrite juures, kirjutas ÄP viis aastat tagasi. Läti pankade ja välisinvestoritega suhtlevate organisatsioonide esindajad on Eesti otsust kiitnud ning avaldanud arvamust, et Läti kaotab tulumaksureformi tõttu välisinvesteeringud Eestile. Lõunanaabrite peaminister Andris ?kele üritas halva mängu juures head nägu teha ja nimetas tulumaksuvabastust teatavate show-elementidega tegevuseks. Kui aga lätlased soovivad, et nende majandus kiiresti areneks, siis ei jää neil enam teist teed, kui sellesama show?ga liituda ning alandada ettevõtete maksukoormust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing