Mitmekordselt naljakas lugu

ÄP 10. september 2004, 00:00

Kui tahate ühe teatriõhtu jooksul näha kaht näitemängu ja seda, kuidas kuus eelmisel kevadel EMA Kõrgema Lavakunstikooli lõpetanud noort Ugala näitlejat mängivad 20 erinevat rolli (nende seas näitekirjanik Triumfos, kelle näitemängul vahetult enne esietendust puudub lõpp; lavale naasta sooviv näitleja Suctitis; iseliikuv pudrunui; psühholoog Doris Kapa-Kohilast; põrgukoer Kerberos ja paljud teised), siis sõitke Komöödiale või kui ei jõua, siis Ugalasse.

Loo algidee on pärit Woody Allenilt, lavastaja on Maria Soomets. Mängivad Kadri Lepp, Maria Soomets, Carita Vaikjärv, Ott Aardam, Karol Kuntsel ja Priit Võigemast.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing