Põhiinfo ELi poliitikate ja asutuste andmetega kaante vahel

Helina Eha 10. september 2004, 00:00

Autor Pascal Fontaine, kes on Euroopa integratsiooni isa Jean Monnet? endine abi. 62-leheküljeline trükis annab hea ülevaate ELi ajaloost koos põhidaatumitega, selgitab lühidalt institutsioonide toimimist ning sisaldab põgusat ülevaadet Euroopa Liidu poliitikatest ja tegevustest nende raames. Trükis on kasutatav eelkõige taustinfomaterjalina.

Teatmik, milles on 46 leheküljel on ära toodud kõik ELi institutsioonid ja agentuurid koos põhifaktide, tegevuse kirjelduse ja kontaktandmetega.

Voldik, mille ühel küljel on Euroopa kaart koos Euroopa riikide põhiliste statistiliste näitajatega. Teiselt küljelt leiab kasulikku teavet alates vajaminevatest reisidokumentidest ja valuutade vahetuskurssidest lõpetades tubaka ja alkoholi lubatud kogustega ning ajavööndite ja riikide telefonikoodidega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing