TNT Eesti sai 10aastaseks

ÄP 29. september 2004, 00:00

Kümne tegutsetud aasta jooksul on TNT kogunud mitmeid nii rahvusvahelisi tunnustusi kui ka tähelepanu Eestis. Näiteks sai firma eelmisel aastal väikefirmade klassis Eesti kvaliteediauhinna, samuti Euroopa parima tööandja tiitli.

TNT Eesti vahendab täna ca 100 000 saadetist aastas. Kümne tegutsetud aasta jooksul on TNT vahendusel saadetud ca 500 000 pakki.

Rahvusvaheline kiirtranspordi- ja kullerifirma TNT on TNT Post Groupi (TPG) tütarfirma. TNT-l on 43 kaubalennukit ja üle 20 000 sõiduki, mis on organiseeritud süsteemi üle 1000 jaotuskeskusega üle terve maailma. TNT annab tööd 40 000 töötajale ja on ainuke organisatsioon, mis on tunnustatud kogu maailmas tiitliga Investors in People.

TNT suurimad konkurendid DHL ja UPS on Eestis olnud esindatud vastavalt kuus ja kaheksa aastat.q

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing