• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Edelaraudtee ehitab Balti jaama hotelli

  Järgmisest nädalast algab Balti jaama Vaksali hotelli ehitus, reisijail tuleb seetõttu mõnda aega ehitusest tulenevaid ebamugavusi taluda.

  Esmaspäeva õhtul sõlmis Edelaraudtee AS ehituslepingu Skanska EMVga, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Loodan, et ehitus läheb lahti juba järgmisest nädalast, läbirääkimistele on kulunud palju aega ja me oleme graafikuga juba endale niigi palju sisse sõitnud,? sõnas Edelaraudtee Halduse ASi juhataja Neddy Kramer.
  Ehitusajal muutub rongireisijate liikumine ebamugavamaks, halvenevad ka Edelaraudtee palgaliste töötingimused.
  Jaama ümberehituse ajal tekitatakse otseuksed Toompuiesteelt perroonile ning koondatakse kõik kassad ühte kohta.
  Uue hotelli täpset avamiskuupäeva ei julgenud Kramer nimetada. ?Olen valinud libiseva terminoloogia ning öelnud, et hotell peaks avatama järgmisel kevadsuvel,? märkis Kramer. Täpset ehitusaega ei luba öelda ka lähenev talv, sest keegi ei tea täpselt, kui palju võib külm ilm ehitamist segada.
  Kui varem pakuti hotelli võimalikuks külastajate arvuks 300, siis nüüd on kohti ligi 250-le. Projekti muudatused on põhiliselt ruumiprogrammilised.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.