• Jaga lugu:

  Virumaa Teataja: Eesti õlletootjad sekkuvad alkoholipoliitikasse

  Õlletootjad on valmis ühinema Euroopa eneseregulatsiooni koodeksiga, et senisest vastutustundlikumalt reklaamida õlut ja teisi lahjasid jooke.

  Euroopa õlletootjate liidu peasekretär Rodolphe de Looz Corswarem rääkis teisipäeval Tallinnas toimunud Eesti õlletootjate liidu seminaril, et vabatahtliku eneseregulatsiooni koodeksiga on viimase kolme aasta jooksul ühinenud ja kohe ühinemas enamik Euroopa Liidu riikide õlletootjaid, kirjutab Virumaa Teataja.
  ?Tootjate eneseregulatsiooni toetavad nii Euroopa Komisjon kui ka Maailma tervishoiuorganisatsioon,? kinnitas Corswarem.
  Euroopa õlletootjate liit võitleb peasekretäri sõnul õlle väärkasutamise vastu ja keskendub alaealiste joomise vähendamisele.
  Nüüd plaanib samu põhimõtteid järgida ka Eesti õlletootjate liit. Eesti õlletootjate liidu juhatuse liikme Saku õlletehase juhatuse esimees Cardo Remmel lubas, et edaspidi hakkab ka Eesti järgima vabatahtlikku koodeksit ja jälgima, et õlle ja kerge alkohoolse joogi reklaam ei oleks enam suunatud alaealistele.
  Remmeli sõnul hakkavad Eestis tööle sõltumatud aukohtud, mis võivad tootjale reeglite rikkumise eest määrata karistuse. Samuti kohustub tootja kohe kõrvaldama rikkumisotsuse saanud reklaami.
  ?Reklaamides osalevate modellide vanusepiiri oleme tõstnud 23 eluaastani ning loobume kampaaniatest, kus jagatakse tasuta alkohoolseid jooke,? lisas Eesti õlletootjate liidu juhatuse liige Tarmo Noop. ?Samuti ei reklaamita üle 8-protsendilist ega toodeta üle 10-protsendilist õlut.?
  Õlut ei seota sotsiaalse ja sportliku eduga. Samuti ei seostata õlut tervise ega religiooniga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Koroonaviiruse Delta tüvi saadab vaktsineerituid haiglasse
Koroonaviiruse Delta variandiga satub haiglasse omajagu vaktsineeritud inimesi, selgub kümne juhtiva koroonaeksperdi intervjuust, kes tõdevad, et vaktsiinide peamine eesmärk oli algusest peale ära hoida just rasket põdemist ja surma.
Koroonaviiruse Delta variandiga satub haiglasse omajagu vaktsineeritud inimesi, selgub kümne juhtiva koroonaeksperdi intervjuust, kes tõdevad, et vaktsiinide peamine eesmärk oli algusest peale ära hoida just rasket põdemist ja surma.