• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Peategelast polnudki reklaamis

  Renault? uue väikeauto Modus Eesti esitlusel vaatasid ajakirjanikud peale uue mudeli telereklaamide nägemist üksteisele nõutult otsa. Põhjus selles, et autot ennast ei olnud üheski reklaamis. See on siinmail autoreklaamide puhul tavatu. Küll olid peategelased kontorirotid, kes üksteise võidu autodega kontori parklas trips-traps-trulli mängisid, õde, kes ajab haiglas patsiendid sireeniga üles või siis lennukite suunaja lennujaamas, kes hakkab keset tööd tantsima. Absurdne ja naljakas, eksju?
  Tavaliselt on aga autoreklaamid on Eestis ühetaolised. Reeglina on kas kaadris auto ise, juures ka peoga igasuguseid keerulisi numbreid, millest keskmine autoostja või -huviline tunneb ära pooled. Tavaliselt need inimest ei huvita. Aga auto pole vaid kogum erinevaid materjale ja numbreid. See on lugu, emotsioon ja maailmavaade.
  Moduse reklaame vaadates emotsioon peitu ei jää. See paneb reageerima, sest reklaam räägib loo pealkirjaga ?Modus?. See on värvikas, kelmikas, särtsakas ja natuke ulakas lugu. Nagu laps, kes täiskasvanu nahas ka mõnikord mingisugust meeletust tehes välja lööb. Auto slogan?gi on ?Täiskasvanuks saada?! Milleks??. Ja selle juures ei ole reklaamis oluline, kui palju ta keskkonda mingeid gaase eritab, sajani kiirendab või pakiruumi mahutab. Oluline on, et potentsiaalsel kliendil tekiks tahtmine natuke ulakas olla ning olla osa sellest loost. Et tekiks huvi. Seda tema klipid ka suudavad.
  Inimene otsib usutavat lugu, mitte kasti faktidega, mis on huvi tekkimiseni olulised vaid müüjale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.