• Jaga lugu:

  Maksumaksjate liit: maksuametnikud kasutavad tööandjat isiklikes kohtuvaidlustes

  Maksumaksjate liit teatas, et nuriseb maksuameti peadirektori Aivar Rehe sallivusega, sest maksuametnikud kasutavad eravaidlustes oma tööandja juriste.

  Aivar Rehe kirjutas maksumaksjale, et maksuametis peajuristina töötav Martin Kruus esindas kohtus kostjat maksuameti juriidilise osakonna juhataja Maret Amburi korraldusel. Päev varem oli Rehe aga vastuses teabenõudele kirjutanud, et Kruus osales kohtuistungil esindajana oma tööandja teadmisel. Kohtusaalis jättis Kruus oma töötamise maksuametis saladuseks.
  ?Vaevalt saab iga tavamaksumaksja loota tasuta õigusabile Maret Amburi korraldusel,? kommenteeris Maksumaksjate liidu tegevjuht Kersti Kurre. Kuna tegu on tsiviilvaidlusega, peaksid kostjad omale kaitsja isikliku raha eest palkama. Kui maksuamet esindab oma töötajaid aga nende isiklikes asjades, tuleks osutatud teenuselt maksta erisoodustusmaksu, mida arvestataks vastavalt advokaaditeenuse turuhinnale.
  Tsiviilvaidlus Järva maakohtus algas eelmisel nädalal eelistungiga Margit Penti hagis maksuametnikena töötavate Silvi Erimäe, Kaja Lattik ja Tiina Aadla vastu. Pent nõuab enda kohta esitatud valeandmete ümberlükkamist ja kahju hüvitamist. Maksu- ja tolliamet ametlikult selles vaidluses ei osale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Lauri Kurvits - vikaar ja kirglik meresõitja
Lauri Kurvits on oma elus kokku sidunud kolm üsna eri­palgelist tegevust, milles kõigil kanda võrdväärselt tähtis roll. Olles tegev kaitseväes ning toimetades Tallinna praost­konnas vikaarina, on ta ka Kalevi Jahtklubi ülem ning kirglik meresõitja, kes vabal hetkel purjed heiskab. Äripäeva Suve-eri uuris mehe tegemisi lähemalt.
Lauri Kurvits on oma elus kokku sidunud kolm üsna eri­palgelist tegevust, milles kõigil kanda võrdväärselt tähtis roll. Olles tegev kaitseväes ning toimetades Tallinna praost­konnas vikaarina, on ta ka Kalevi Jahtklubi ülem ning kirglik meresõitja, kes vabal hetkel purjed heiskab. Äripäeva Suve-eri uuris mehe tegemisi lähemalt.
USA jätab Delta tüve kartuses reisipiirangud kehtima
USA ei leevenda kehtestatud reisipiiranguid, sest pelgab koroonaviiruse Delta varianti, vahendab Reuters Valge Maja teadet.
USA ei leevenda kehtestatud reisipiiranguid, sest pelgab koroonaviiruse Delta varianti, vahendab Reuters Valge Maja teadet.