Postiturgu juhib universaalne postiteenus

ÄP 16. november 2004, 00:00

Ärielu andmeil tegutseb universaalse postiteenuse turul tegutseb Eestis üks ettevõtte, Eesti Post. Universaalne postiteenus on kindla kvaliteediga ja üksiksaadetistele ühtse ja mõistliku hinnaga Eesti territooriumil kõigile kättesaadav postiteenus, hõlmates kuni 2 kg kirjade ning 20 kg pakkide saatmise nii Eestis kui Eestist välja.

Kullerpostiteenustele kulub postiteenuste turust pea kolmandik, 28%. Selles sektoris pakuvad teenuseid paarkümmend firmat, teiste seas ka rahvusvahelised kiirkullerifirmad DHL, TNT, UPS ja FedEx, lisaks ka kohalikud tegijad nagu Kiirkuller FFW, Falck Kuller, D2D jt. Lisaks pakuvad mitmed kullerifirmad eriteenuseid, näiteks et võita turuosa juurde ka ni?iteenustega.

9% kuulub postiteenuste turust sularaha siiretele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing