• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapank paneb Venemaale 1,3 miljardit Eesti krooni

  Hansapank kiitis eile heaks Venemaa tütarpanga aktsiakapitali suurendamise 81 mln euroni (ligi 1,3 mld kroonini), teatas pank börsile. Tänavu septembris ostis Hansapank Moskva Kvest panga. Hansapank maksis Kvest panga eest ligi 2,8 mln eurot (43,8 mln krooni) ning seejärel suurendab panga aktsiakapitali. Eesti finantsinspektsioon on tehingu heaks kiitnud, lähiajal esitab pank taotluse ka Venemaa Keskpangale. Hansapank tegutseb Vene turul Moskvas, Peterburis ja Kaliningradis. Hansapanga kliendid Venemaal saavad olema Baltimaade ettevõtted, Soome ja Rootsi kontsernide tütarfirmad ning pangale tuttavad Venemaa transiidifirmad. Tavaliste venelaste pangaks Hansapank saada ei soovi. Hansapangal on kavas Venemaal keskenduda ettevõtete seadmete ja masinapargi liisingule ning sündikaatlaenude andmisele. Hansapanga Venemaa üksuse juht Druvis Murmanis ütles, et senine 16 inimesega töötajaskond kasvatatakse lähiajal kuni 80 inimeseliseks. 2005. aasta lõpuks peaks Venemaa pangas tööl olema 110 inimest.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Euroopa aktsiaturud on jõuliselt taastumas
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Grusiinist miljardär võtab kümneid miljoneid dividendi Eesti firma kaudu
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.