Aare Kilp asub tööle Vichmanni ja Pruuli firma GO Group juhina

ÄP 23. detsember 2004, 00:00

Kilp juhtis viimased paar aastat Audentese erahariduskontserni.

GO Groupi nõukogu liikme Tiit Pruuli sõnul on Aare Kilbi ülesanne äsjaloodud valdusfirma arendamine ja grupi investeeringute efektiivne juhtimine. ?GO Groupi põhitegevusalaks on transpordi- ja turismialaste teenuste pakkumine ning seda ka väljaspool Eestit. Aare juhtimisel kavandame tegevuse laiendamist nii teistes Balti riikides kui ka Loode-Venemaal,? ütles Pruuli.

GO Groupi tütarfirmadeks on viimastel nädalatel toimunud struktuurimuudatuste kaudu rahvusvahelist reisijatevedu korraldav EVR Ekspress ja Balti jaama kõrvale kavandatava hotelli operaatorfirma GO Hotels. Pruuli sõnul liidetakse grupiga ka enamusosalus reisibüroos CasSandra (67 protsenti), Balti jaama kinnistut haldav RealWay, osalused bussifirmas Tarbus (51 protsenti) ning mobiilsideoperaatoris Bravocom (40 protsenti).

Aare Kilbi sõnul on üheks tema eesmärgiks grupi ettevõtete vahelise koostöö parandamine.

48 protsenti valdusfirma GO Group aktsiatest kuulub Marcel Vichmannile, 34 protsenti on Tiit Pruuli kontrolli all, Anti Selgele kuulub 18 protsenti aktsiatest. Selge, Pruuli ja Vichmann on ka ettevõtte nõukogu liikmed.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing