ÄP fototoimetus • 29. september 2005 kell 22:00

Viru Keskus tutvustab sügistalviseid moetrende

Viru Keskuse moeürituste sari FIBIT (Fashion Is Back in Tallinn) tutvustab moehuvilistele algava hooaja trende ka sel sügisel, seda tänasest kuni pühapäevani Viru Keskuse aatriumis. Tanel Padari juhtimisel jõuab publikuni kolm erinevat moeetendust, kus tuleb esitlemisele enam kui 250 rõivakomplekti.

Viru Keskuse rohkete kaubamärkide sügistalvistest kollektsioonidest on teinud moekaima valiku FIBITi stilistid Liisi Eesmaa, Aet Alev ja Karolin Kuusik.

Noortemoodi, casual-trende ja klassikalisi rõivaid esitleb kõigil kolmel päeval Eesti modelliparemik ning mitmed moesõpradest avaliku elu tegelased.

Seekordse FIBITi VIP-etendus toob Eestisse ka eksklusiivsema kõrgmoe ? La Perla imagoetenduse. Külalisteni jõuavad Itaalia tippdisaineri Alberto Ma­sotti loomingu pärlid. Teat­raalse etenduse algava hoo­aja pesumoest lavastavad Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre.

Autor: ÄP

Hetkel kuum