Artikkel
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuukiri Juhtimine soovitab

  Maksuõigus
  Lasse LehisKirjastus Juura479 lkHind 459 krTerviklik ülevaade maksuõigusest kui õigusharust puudutab maksude olemust ja eesmärke, maksude liike, maksuõiguse allikaid, üldpõhimõtteid, maksunõuete ja -kohustustega seonduvat, maksumenetlust ning maksukaristusõigust.
  Tahte tekitajad. Kuidas kujundada motiveerivat töökeskkonda?
  Kristi MalmbergÄripäeva Kirjastus160 lkHind 345 krKristi Malmberg näitab oma raamatus ?Tahte tekitajad?, et ehkki enesemotivatsioon on üldise motiveerituse alus, on välised tegurid need, mis hoiavad sisemist motivatsiooni elus ja kasvatavad seda.
  Tööõigus
  Inge-Maret Orgo, Merle Muda, Gaabriel Tavits, Thea TreierLoengudKirjastus Juura304 lkHind 319 krRaamatus käsitletakse kõiki olulisemaid tööõiguse valdkondi, väljaande koostamisel on kasutatud hulgaliselt kohtulahendeid. Raamat on õppevahendiks üliõpilastele ja abivahendiks praktikutele tööõigusalaste probleemide lahendamisel.
  Kuidas kirjutada tekste?
  Merike LeesÄripäeva Kirjastus176 lkHind 319 krRaamatust ?Kuidas kirjutada tekste?? saab abi erinevate tööalaselt vajalike tekstide koostamiseks. Vaatluse alla on võetud nii firmasiseste dokumentide, klientidele ja partneritele edastatavate sõnumite kui ka avalikkusele mõeldud tekstide koostamine.
  Pingest vabaks
  Olavi NoronenKirjastus Varrak213 lkHind 177 krSoome psühholoogi Olavi Noroneni raamat puudutab neid, kes on saanud tunda esinemisärevust. Autor lahkab põhjalikult inimeste ärevuse ja hirmu põhjusi ning juhendab sammhaaval, kuidas sellest üle saada.
  Turismi 2162 võtmeisikut
  Äripäeva Kirjastusu 400 lkHind 388 krLeksikon annab ülevaate Eestis turismi valdkonnale näo andjatest: tutvustatakse turismi, majutuse, toitlustuse ja reisijateveo olulisemaid isikuid, samuti turismiga lähedalt seotud alade nagu muuseumide, looduskaitsealade ja vastava ala koolitusega seotud võtmeisikuid.
  Mure staatuse pärast
  Alain de Botton272 lkHind 215 krPaljusid inimesi kummitab ühel või teisel kujul mure staatuse pärast. Botton uurib selle nähtuse allikaid ja võimalikke lahendusi. Ta vaatleb ajalugu, filosoofiat, majandusteadust, kunsti ja poliitikat ning näitab võimalusi muredest ülesaamiseks.
  AS Loomad. Ärijutt 21. sajandiks
  Kenneth A. Tucker ja Vandana AllmanKirjastus Pegasus154 lkHind 148 kr?AS Loomad? jutustab õpetliku loo ettevõtte ja selle töötajate arendamisest, tehes seda samas läbi mõnuse huumori, sest antud juhul ei ole tegu päris tavapärase ettevõtte ja tavapäraste töötajatega.
  Autor: ÄP
 • Hetkel kuum
Kaamose ennustajate argumendid kaovad kui kevadine lumi
Kätte võib olla jõudnud murdepunkt, kus majandus ja turud asuvad tõusuteele, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kätte võib olla jõudnud murdepunkt, kus majandus ja turud asuvad tõusuteele, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tänane börsipäev keerleb Föderaalreservi õhtuse otsuse ümber
Tänane börsipäev on kantud õhtusest Föderaalreservi intressimäärade tõstmise otsusest ning sellele eelnevatest-järgnevatest sõnumitest ja sündmustest.
Tänane börsipäev on kantud õhtusest Föderaalreservi intressimäärade tõstmise otsusest ning sellele eelnevatest-järgnevatest sõnumitest ja sündmustest.
EfTENi kinnisvarafond kaotas kasumit, Arakas ootab ebakindluse jätkumist
EfTEN Real Estate Fund III kasvatas eelmisel aastal nii müügitulu kui ka üüritulu, kuid ettevõtte kasum vähenes.
EfTEN Real Estate Fund III kasvatas eelmisel aastal nii müügitulu kui ka üüritulu, kuid ettevõtte kasum vähenes.
Reaalajas börsiinfo
Lillemüüja laseb pikalt tegutsenud äri pankrotti: pole enam mõtet
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Coop Eesti uus juht vihjas, et kauplustekett on ostulainel
Eesti suurim jaekaubanduskett Coop Eesti, millele kuulub praegu ligi veerand turuosast, ihkab veelgi kasvada. Konkurendid, kes on täna vaevas ja tunnevad, et turgu ise võtta ei jõua, võivad minna Coopi jutule, rääkis ettevõtte peatne juht Rainer Rohtla.
Eesti suurim jaekaubanduskett Coop Eesti, millele kuulub praegu ligi veerand turuosast, ihkab veelgi kasvada. Konkurendid, kes on täna vaevas ja tunnevad, et turgu ise võtta ei jõua, võivad minna Coopi jutule, rääkis ettevõtte peatne juht Rainer Rohtla.
Raivo Vare Ukraina sõja majandusblogi: tuleb madin
Kremlis on tugev veendumus, et kui ka kogu Ukrainat ei õnnestu allutada, siis mingi osa ikka, ja seda saab presenteerida võiduna Lääne üle, kirjutab vaatleja Raivo Vare oma sõjablogi postituses.
Kremlis on tugev veendumus, et kui ka kogu Ukrainat ei õnnestu allutada, siis mingi osa ikka, ja seda saab presenteerida võiduna Lääne üle, kirjutab vaatleja Raivo Vare oma sõjablogi postituses.
Raadiohommikus lilleärist, pankrottidest ja Ukraina reklaamiturust
Veebruarikuu esimeses raadiohommikus räägime algavast lillemüügi kõrghooajast. Tulekul on sõbrapäev ja naistepäev, mis on lillemüüjate jaoks aasta tippsündmused. Kuidas lillekasvatuse äri on kõrgete energiakuludega toime tulnud ja millised on lillemüügi trendid, arutame Rikets Lillede peaagronoomi Getriin Hermliniga.
Veebruarikuu esimeses raadiohommikus räägime algavast lillemüügi kõrghooajast. Tulekul on sõbrapäev ja naistepäev, mis on lillemüüjate jaoks aasta tippsündmused. Kuidas lillekasvatuse äri on kõrgete energiakuludega toime tulnud ja millised on lillemüügi trendid, arutame Rikets Lillede peaagronoomi Getriin Hermliniga.

Olulisemad uudised

IMF: murdepunkt on käes, majandusel läheb kardetust paremini
Rahvusvahelise valuutafondi (IMF) tõstis majanduskasvu prognoosi, sest maailma majandus on olnud palju vastuvõimelisem, kui eelmisel aastal kardeti.
Rahvusvahelise valuutafondi (IMF) tõstis majanduskasvu prognoosi, sest maailma majandus on olnud palju vastuvõimelisem, kui eelmisel aastal kardeti.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.