ÄP fototoimetus • 23. oktoober 2005 kell 22:00

Kuukiri Juhtimine soovitab

Maksuõigus

Lasse LehisKirjastus Juura479 lkHind 459 krTerviklik ülevaade maksuõigusest kui õigusharust puudutab maksude olemust ja eesmärke, maksude liike, maksuõiguse allikaid, üldpõhimõtteid, maksunõuete ja -kohustustega seonduvat, maksumenetlust ning maksukaristusõigust.

Tahte tekitajad. Kuidas kujundada motiveerivat töökeskkonda?

Kristi MalmbergÄripäeva Kirjastus160 lkHind 345 krKristi Malmberg näitab oma raamatus ?Tahte tekitajad?, et ehkki enesemotivatsioon on üldise motiveerituse alus, on välised tegurid need, mis hoiavad sisemist motivatsiooni elus ja kasvatavad seda.

Tööõigus

Inge-Maret Orgo, Merle Muda, Gaabriel Tavits, Thea TreierLoengudKirjastus Juura304 lkHind 319 krRaamatus käsitletakse kõiki olulisemaid tööõiguse valdkondi, väljaande koostamisel on kasutatud hulgaliselt kohtulahendeid. Raamat on õppevahendiks üliõpilastele ja abivahendiks praktikutele tööõigusalaste probleemide lahendamisel.

Kuidas kirjutada tekste?

Merike LeesÄripäeva Kirjastus176 lkHind 319 krRaamatust ?Kuidas kirjutada tekste?? saab abi erinevate tööalaselt vajalike tekstide koostamiseks. Vaatluse alla on võetud nii firmasiseste dokumentide, klientidele ja partneritele edastatavate sõnumite kui ka avalikkusele mõeldud tekstide koostamine.

Pingest vabaks

Olavi NoronenKirjastus Varrak213 lkHind 177 krSoome psühholoogi Olavi Noroneni raamat puudutab neid, kes on saanud tunda esinemisärevust. Autor lahkab põhjalikult inimeste ärevuse ja hirmu põhjusi ning juhendab sammhaaval, kuidas sellest üle saada.

Turismi 2162 võtmeisikut

Äripäeva Kirjastusu 400 lkHind 388 krLeksikon annab ülevaate Eestis turismi valdkonnale näo andjatest: tutvustatakse turismi, majutuse, toitlustuse ja reisijateveo olulisemaid isikuid, samuti turismiga lähedalt seotud alade nagu muuseumide, looduskaitsealade ja vastava ala koolitusega seotud võtmeisikuid.

Mure staatuse pärast

Alain de Botton272 lkHind 215 krPaljusid inimesi kummitab ühel või teisel kujul mure staatuse pärast. Botton uurib selle nähtuse allikaid ja võimalikke lahendusi. Ta vaatleb ajalugu, filosoofiat, majandusteadust, kunsti ja poliitikat ning näitab võimalusi muredest ülesaamiseks.

AS Loomad. Ärijutt 21. sajandiks

Kenneth A. Tucker ja Vandana AllmanKirjastus Pegasus154 lkHind 148 kr?AS Loomad? jutustab õpetliku loo ettevõtte ja selle töötajate arendamisest, tehes seda samas läbi mõnuse huumori, sest antud juhul ei ole tegu päris tavapärase ettevõtte ja tavapäraste töötajatega.

Autor: ÄP

Hetkel kuum