Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Keskööl algab easyJeti odavate piletite hullus

  Euroopa suuremaid odavlennufirmasid easyJet lubab oma kümnenda sünnipäeva puhul müüki paisata 15 miljonit üliodavat lennupiletit üle Euroopa.

  Firma jätab aga saladuslikult kampaania detailid viimase minutini peensusteni avaldamata, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Juubelikampaania kohta on teada vaid nii palju, et üliodavate piletite müük algab suurema kärata firma kinnitusel täna keskööl internetis. Kampaania kestab nädal aega ehk 4. novembrini. 15 miljonit piletit paisatakse müüki korraga ning neid on võimalik osta kõikidele easyJeti ligi 230 liinile. Tallinnast lendab easyJet praegu Berliini ja Londonisse.
  Seni pole veel selge, kas firma kiirematele broneerijatele ka teatud hulga tasuta pileteid on ette näinud, aga firma varasemaid kampaaniaid arvestades on see tõenäoline. ?Sünnipäeva puhul 15 miljonit kingitust. Kõik kohad, kõik suunad, iga päev. Ei mingeid piiranguid,? iseloomustab easyJet algavat kampaaniat.
  Odavlennufirmade mõistes on üliodav üheotsa lennupilet selline, mille hind on näiteks 1?10 eurot (15,6?156,5 krooni). Selliste hindadega kampaaniaid on aeg-ajalt korraldanud ka teine suur Euroopa odavlennufirma Ryanair, mis kasutab Riia lennujaama. Lennupileti hinnale lisanduvad lennujaamamaksud. Seega tähendavadki sooduskampaaniad reisimisvõimalusi lennujaamamaksude hinnaga, mis üheotsapileti puhul küündivad mõnesaja kroonini.
  Algava kampaania käigus lubab easyJet lisaks lennupiletitele ka enneolematult soodsaid majutusvõimalusi ning autorendi ja auto parkimise hindu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Henn Sarv: mõttetu hinnaga elektrit ei pea ostma
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
USA aktsiaturg langes peale viiepäevast tõusu
USA aktsiaturg tuli kolmapäeval allapoole, kui jaekaubanduskett Target näitas kasumi kukkumist ning Föderaalreservi juulikuu istungi protokoll kinnitas varasemat teadmist, et intresse tõstetakse seni, kuni inflatsioon on allapoole tulnud.
USA aktsiaturg tuli kolmapäeval allapoole, kui jaekaubanduskett Target näitas kasumi kukkumist ning Föderaalreservi juulikuu istungi protokoll kinnitas varasemat teadmist, et intresse tõstetakse seni, kuni inflatsioon on allapoole tulnud.
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Väikepruulijad pettusid valitsuses: see on näkku sülitamine
Väikestes õlletootjates tekitab vimma, et uue valitsuse tulekuga on jäänud toppama eelnõu, millega lubati tõsta väikeste õlletootjate õlleaktsiisi piirmäära. Rahandusministeerium soovitab väikeettevõtjatel taotleda teisi soodustusi.
Väikestes õlletootjates tekitab vimma, et uue valitsuse tulekuga on jäänud toppama eelnõu, millega lubati tõsta väikeste õlletootjate õlleaktsiisi piirmäära. Rahandusministeerium soovitab väikeettevõtjatel taotleda teisi soodustusi.
Elektrilevi saab 8 miljonit elektri mikrotootjate võrku ühendamiseks
Elektrilevi saab 8 miljonit eurot lisainvesteeringuteks ja mikrotootjate võrku ühendamiseks, selleks sõlmisid lepingu majandusminister Riina Sikkut ja Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.
Elektrilevi saab 8 miljonit eurot lisainvesteeringuteks ja mikrotootjate võrku ühendamiseks, selleks sõlmisid lepingu majandusminister Riina Sikkut ja Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.