Artikkel
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tele2 ja Sportland käsikäes rõivaärisse

  Sideoperaator Tele2 toob varsti turule uue kõnekaardi U, mille kampaania raames hakatakse müüma ka kaardi brändiga rõivaid. Kõnekaardi näol on tegemist tegelikult vana kaardi Ultraga, mida uues kuues nooremale tarbijaskonnale esitatakse. Brändiga rõivaid hakatakse müüma aga Sportlandi kauplustes, mida mõnda aega tagasi läks juhtima Tele2 endine direktor Üllar Jaaksoo.
  ?Nii naljakas, kui see ka pole, on see kokkusattumus,? sõnas Tele2 uus juht Toomas Tiivel naerdes, kuuldes küsimust, ega tegemist pole kokkumänguga.
  ?Üllar helistas täna (esmaspäeval ? toim.) lõuna ajal ja küsis, kas see info vastab tõele,? lisas ta.
  Mõte rõivaid just Sportlandis müüa tuli Tiiveli sõnul nende palgatud agentuuril Lowe Age. Probleeme, et asja võidakse valesti mõista, Tiivel ei näe. ?Selge on see, et Sportlandi huvi on ka selgelt äriline,? kinnitas ta juba tõsisemalt ning lisas, et teisedki operaatorid on jaemüüjatega kokkuleppeid teinud.
  U kõnekaardiga tegeleva Lowe Age?i loovjuhi Kaarel Grepi sõnul valiti Sportland, sest nendega on ennegi koostööd tehtud. Näiteks tõi Grepp Fanta Bamboocha kampaania, mille teemalisi rõivaid Sportlandis müüdi. Seda, et Tele2 endine juht nüüd Sportlandi eesotsas on, Grepp teadis, ent ei leidnud selles midagi kahtlustäratavat. ?See ei olnud üldse seotud, see oli paralleelselt,? rääkis ta.
  Tele2 endise ja Sportland Internationali praeguse juhi Üllar Jaaksoo sõnul tuli uudis talle üllatusena. ?Sellel ajal, kui Tele2st ära tulin, oli see alles ettevalmistamisel,? sõnas ta. Kuuldes küsimust, kas tegu võiks olla kokkumänguga, sõnas Jaaksoo, et see oleks tema töövõime ülehindamine.
  EMT avalike suhete juhi Kaja Pino sõnul on ka nemad Sportlandiga koostööd teinud. Konkreetse juhtumi kohta arvas ta, et kui Jaaksoo oli Tele2 eesotsas, sai temast kui konkurendist ainult head rääkida. ?Usun, et samamoodi saame tema kohta öelda ka nüüd, kui ta Sportlandi juhib,? lisas ta. Üllatust valmistas talle vaid see, et Tele2 rõivaärisse läheb.
  Sportlandi konkurendi Rade­mari juhatuse liige Margus Juksar oli Tele2 ja Sportlandi lepingut kommenteeris napisõnaline. ?Arvan, et see on kahe firma vaheline teema ning meil ei ole siin õigust kommenteerida,? sõnas ta vaid.
  Autor: Gert D. Hankewitz
 • Hetkel kuum
Kaamose ennustajate argumendid kaovad kui kevadine lumi
Kätte võib olla jõudnud murdepunkt, kus majandus ja turud asuvad tõusuteele, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kätte võib olla jõudnud murdepunkt, kus majandus ja turud asuvad tõusuteele, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tänane börsipäev keerleb Föderaalreservi õhtuse otsuse ümber
Tänane börsipäev on kantud õhtusest Föderaalreservi intressimäärade tõstmise otsusest ning sellele eelnevatest-järgnevatest sõnumitest ja sündmustest.
Tänane börsipäev on kantud õhtusest Föderaalreservi intressimäärade tõstmise otsusest ning sellele eelnevatest-järgnevatest sõnumitest ja sündmustest.
EfTENi kinnisvarafond kaotas kasumit, Arakas ootab ebakindluse jätkumist
EfTEN Real Estate Fund III kasvatas eelmisel aastal nii müügitulu kui ka üüritulu, kuid ettevõtte kasum vähenes.
EfTEN Real Estate Fund III kasvatas eelmisel aastal nii müügitulu kui ka üüritulu, kuid ettevõtte kasum vähenes.
Reaalajas börsiinfo
Lillemüüja laseb pikalt tegutsenud äri pankrotti: pole enam mõtet
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Varem Viru lilleturul kioskit pidanud lillede jaemüügiga tegelev Kaeralill koondas töötajad ja läheb pankrotti.
Coop Eesti uus juht vihjas, et kauplustekett on ostulainel
Eesti suurim jaekaubanduskett Coop Eesti, millele kuulub praegu ligi veerand turuosast, ihkab veelgi kasvada. Konkurendid, kes on täna vaevas ja tunnevad, et turgu ise võtta ei jõua, võivad minna Coopi jutule, rääkis ettevõtte peatne juht Rainer Rohtla.
Eesti suurim jaekaubanduskett Coop Eesti, millele kuulub praegu ligi veerand turuosast, ihkab veelgi kasvada. Konkurendid, kes on täna vaevas ja tunnevad, et turgu ise võtta ei jõua, võivad minna Coopi jutule, rääkis ettevõtte peatne juht Rainer Rohtla.
Saksamaa asemel uued diilid: Euroopa ostab sõjarelvi hoopis mujalt
Euroopa piiririigid ei usalda enam Saksamaad ning hangivad edaspidi relvi Ameerika Ühendriikidelt ja Lõuna-Korealt.
Euroopa piiririigid ei usalda enam Saksamaad ning hangivad edaspidi relvi Ameerika Ühendriikidelt ja Lõuna-Korealt.
Raadiohommikus lilleärist, pankrottidest ja Ukraina reklaamiturust
Veebruarikuu esimeses raadiohommikus räägime algavast lillemüügi kõrghooajast. Tulekul on sõbrapäev ja naistepäev, mis on lillemüüjate jaoks aasta tippsündmused. Kuidas lillekasvatuse äri on kõrgete energiakuludega toime tulnud ja millised on lillemüügi trendid, arutame Rikets Lillede peaagronoomi Getriin Hermliniga.
Veebruarikuu esimeses raadiohommikus räägime algavast lillemüügi kõrghooajast. Tulekul on sõbrapäev ja naistepäev, mis on lillemüüjate jaoks aasta tippsündmused. Kuidas lillekasvatuse äri on kõrgete energiakuludega toime tulnud ja millised on lillemüügi trendid, arutame Rikets Lillede peaagronoomi Getriin Hermliniga.

Olulisemad uudised

Üle saja Eesti ettevõtja lõksus: Valgevene keelab äri müüa Teiste hulgas Silvano, Helmes, Kaamos
Isegi kui tahta Venemaa sõjas osaleva Valgevene ärist väljuda, siis üle saja Eesti ettevõtja jaoks on see nüüd võimatu. Lukašenka valitsus keelab ebasõbralike riikide välisosanikel firmade osalusi võõrandada.
Isegi kui tahta Venemaa sõjas osaleva Valgevene ärist väljuda, siis üle saja Eesti ettevõtja jaoks on see nüüd võimatu. Lukašenka valitsus keelab ebasõbralike riikide välisosanikel firmade osalusi võõrandada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.