• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kohtunik vabastab osa külmutatud LHV kontodest

  Esialgu vabastatakse 86 kontot, mille kontrollimine oli lihtsam, kuna nendelt tehtud tehingute arv oli väiksem. Külmutatuks jäävad praegu veel 95 Traderi kontot, mille puhul võtab kontrollimine kauem aega.
  Viis Traderi kontot, sealhulgas LHV partneri Rain Lõhmuse konto, on seotud uurimisaluste tehingutega ning nende vabastamist veel oodata ei ole. Tegemist on meetmega, mis tagab raha olemasolu juhuks, kui uurimisaluseid isikuid peaks trahvitama.
  USA väärtpaberituru järelevalve (SEC) oli esimese 86 konto vabastamisega nõus juba 17. novembril, kuid seni seisis asi kohtuniku nõusoleku taga, mis saadi alles teisipäeval. Kontode vabastamise taotlus edastati ka USA maaklerifirmasse Interactive Brokers, kelle juures need kontod asuvad.
  Eile kell 19 ei olnud kontsid veel vabastatud.
  Autor: Lauri Matsulevit?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.