• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinki nõustaja: Äripäeva artikkel oli tööõnnetus

  ?See ei olnud Äripäeva poolt professionaalne niimoodi kirjutada, see oli tööõnnetus,? ütles advokaadibüroo Raidla&Partnerid advokaat Raino Paron.
  Tallinki aktsionäride erakorralisel koosolekul, kus otsustati ettevõtte aktsiakapitali suurendada, märkis Paron, et Äripäevas ilmunud artiklis ?Omanike puukfirmad Tallinki kallal? on esitatud kontekstist välja rebitud väiteid.
  ?Äripäeva artikkel, kus öeldakse, et Tallink Grupist viiakse raha välja, on eksitav ja vale,? ütles Paron. Ta selgitas, et kõik Tallinki tehingud on tehtud turutingimustes, mis tähendab seda, et ka sõltumatud osapooled teeksid selliseid tehinguid samasugustel tingimustel. ?Ega need hotellid, mida renditakse, ei ole ju kellelegi tasuta kätte tulnud,? ütles ta. Paron lisas, et majandusliku poole osa on Äripäeva artiklist välja jäetud ja käsitletud on vaid kontekstist välja rebitud andmeid.
  Tallinki prospekti tuleb tema sõnul käsitleda tervikuna. ?Kõik Tallinki tehingud on tehtud turutingimustel,? toonitas Paron. ?See ei ole ebaseaduslik või ebaõige tulu, kõik on aktsionäridele ette öeldud,? ütles Paron.
  Ta loodab, et see artikkel Tallinki aktsiate märkimisele suurt mõju ei avalda. ?Investorid võiksid oma otsused ikka prospekti põhjal teha,? kommenteeris ta.
  Aktsionäride erakorralisel koosolekul teatati, et ettevõtte juht Enn Pant ei osale sellel, kuna viib parasjagu läbi välisinvestoritele suunatud Tallinki tutvustavat ekskursiooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Nissan investeerib elektriautode arendamisse 18 miljardit dollarit
Nissan teatas täna hommikul, et plaanib järgmise viie aasta jooksul investeerida elektriautode arendamisse ligi 18 miljardit dollarit, vahendab MarketWatch.
Nissan teatas täna hommikul, et plaanib järgmise viie aasta jooksul investeerida elektriautode arendamisse ligi 18 miljardit dollarit, vahendab MarketWatch.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Audiitorbüroode võitja KPMG: kõige kiirema kasvuga suurte seas
KPMG audiitorteenuste maht on kasvanud viimase viie aastaga ca 70% ehk üle kahe korra kiiremini võrreldes teiste Big4 hulka kuuluvate audiitorfirmadega, märkis KPMG auditi juht Indrek Alliksaar.
KPMG audiitorteenuste maht on kasvanud viimase viie aastaga ca 70% ehk üle kahe korra kiiremini võrreldes teiste Big4 hulka kuuluvate audiitorfirmadega, märkis KPMG auditi juht Indrek Alliksaar.