Ajakiri aitab raamatupidajal ajaga kursis olla

Ene Rammo 06. veebruar 2006, 00:00

Raamatupidamine on see valdkond, mis pidevalt muutub, seepärast peavad raamatupidajad olema stressitaluvad ja muutustealtid ning pideva enesekoolitussooviga.

Uus ajakiri on kasulik just seepoolest, et aitab hoida end kursis muutuvate seadustega ja maksuarvestusega, samuti annab praktilist nõu erinevate majandustehingute kirjendamisel. Eriti meeldis mulle vana ja uue raamatupidamise seaduse võrdlus, mis on hea lihtne lugeda ja võrrelda ning väga mugav ja praktiline kasutada.

Soovitan seda ajakirja kõigile raamatupidajatele. Oma tavapärast tööd tegev raamatupidaja ei pruugi märgata toimunud muutusi, mida ajakiri selgelt rõhutab. Samast saab ka teavet korraldatavatest erialastest täienduskoolitustest. Ja kui arvestada, et 2004. aastal esitas käibedeklaratsioone 42 437 äriettevõtet, siis peaks sel väljaandel kindlasti palju lugejaid olema.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing