Videolaenutus internetti

Kertu Ruus 13. veebruar 2006, 00:00

Kui mingit teenust saab viia internetti, siis see sinna ka viiakse, eks ole. Hoiab kulusid kokku ja teeb inimeste elu lihtsamaks. Siit väike küsimus e-Eestile: miks me ei saa endale laenutada DVD-videosid internetis?

Süsteem on lihtne. Sa saad laenutada lõputult videosid, eeldusel, et saadad osa vahepeal tagasi. DVDd tulevad sulle koju postkasti. Vaatad filmi ära, paned selle disketiga koos saabunud ümbrikku ja viid posti tagasi. Kui DVD jõuab laenutusse, saadetakse sulle koju uus film. Filmisõber ei pea kunagi laenutusse kolistama. Ja videolaenutus hoiab tööjõu ja rendi pealt kulusid kokku. Midagi originaalset see muidugi pole. Näiteks Inglismaal või USAs asjad niimoodi käivad. Ja omast kogemusest võin öelda, et pole kunagi varem nii palju filme vaadanud kui ühe sellise paketi omanikuna. Mis tõestab, et äriidee töötab.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing