Ilutrendid FIBITil

Christel Karits 10. märts 2006, 00:00

Moehuvilised võivad tänasest veel kolmeks päevaks end Viru Keskusesse asutada, kus alates eilsest kuni 12. märtsini toimuvad FIBITi-nimelised moepäevad.

Juba neljandat aastat toimuv Viru Keskuse moeürituste sari FIBIT ehk Fashion Is Back In Tallinn tutvustab kevadsuviseid ilu- ja moetrende ning Kuldnõela nominentide loomingut.

Viru Keskuses toimuval moepillerkaaril leidub vaatamisväärset kõigile. Etendusel Born To Be Mild (stilist Ester Kannelmäe) tutvustatakse kevadise noorte- ja lastemoe pärleid kaubamärkidelt Seppälä, EDC&Esprit, Re-Reserved, Trendexpress, Golden Point ning Kaubamaja märkidelt Blend of America & Blend She, Sisters Point, Brunotti, FCUK ja Guess.

Street of Boudoir (stilistiks 2004. aasta Kuldnõela nominent Thea Pilvet) toob vaatajani naiste ja meeste vaba aja rõivaste paremiku kaubamärkidelt Moda & Only, Seppälä, PTA, PTX ning Kaubamaja märkidelt S.Oliver, QS, Columbia ja Tom Tailor.

Classic Rock's (stilist Katrin Kuldma) esitleb klassikalisi ja pidulikke kevadsuviseid rõivaid. Näha saab ka Gerry Weberi nägemust 2006. aasta kevadmoest. Lisaks rõivastele saab FIBITil hea ülevaate hooaja aksessuaaridest - prillidest, kottidest, kingadest, sallidest ja ehetest. FIBITi ilu- ja moeparaadi juhatab alati stiilipuhas Vaiko Eplik.

10. märtsi hilisõhtul Viru Keskuse aatriumis toimuval etendusel esitlevad Kuldnõela nominendid Evelin Kattai (kaubamärgiga PTA), Iren Truuverk (Monton), Monika Randloo (Bastion) ja Eve Hanson (Ivo Nikkolo) oma unikaalkollektsioone. Õhtu kulmineerub 2005. aasta parima moekunstniku selgitamisega.

Neile, kes FIBITi moeetendustele ei jõua, väike moevihje: kevadsuvises moes valitseb tõeline stiilide segapuder. Korraga kasutatakse kõige erinevamaid nähtusi-ajastuid, seega ei tasu ühtegi moenõuannet ega märksõna liialt tõsiselt võtta. Värvidest tõusevad esile valge, ooker, ametüst, koobalt ja mitmed külmad metalliktoonid. Kangastest kasutatakse palju pitsi, plisseeri ja drapeeringuid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:37

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing