Kalev ja vald reostuse suhtes ühel meelel

ÄP 23. märts 2006, 00:00

Eelmise aasta septembris alguse saanud tüli Kalevi ja Rae valla vahel võib varsti lõppeda lahendusega, mille kohaselt paigaldab Kalev oma Põrguvälja tehasesse umbes 5,2 miljoni krooni eest heitvee eelpuhasti.

"Rae vald on ettevõtjale väljastanud projekteerimistingimused ja valla vee-ettevõtja Elveso tehnilised tingimused eelpuhasti projekteerimiseks, hetkel on käimas eelprojekteerimine," kirjutas Kalevi pressiesindaja Ruth Roht e-kirjas. Ta lisas, et pärast projekti valmimist esitatakse see vallale ehitusloa taotlemiseks.

Valla ja Kalevi tüli sai alguse siis, kui Rae valla volikogu esimees Veigo Gutmann teatas avalikus kirjas, et Kalevi tehase ehitamisel tekkinud reostus ületab deklareeritud taset kaheksa korda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:51
Otsi:

Ava täpsem otsing