ÄP 5 aastat tagasi: Laar, Viik ja EMT on 2000. aasta tegijad

ÄP 12. aprill 2006, 00:00

2000. aasta idee on e-valitsus, aasta tegu on EMT mobiilne parkimine ja aasta tegija on Linnar Viik, otsustas Eesti Infotehnoloogia- ja Telekommunikatsiooniettevõtjate Liit (ITL), kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Eile IT ja telekommunikatsiooni teabemessi Kontakt 2001 avamisel andis ITLi president Andres Haamer üle aasta idee, tegija, teo ja haridusauhinna. Eesti e-valitsus sai ITLi aasta idee auhinna, mille võttis vastu peaminister Mart Laar.

"Et sellist auhinda saada, tuleb omada head valitsust, head nõunikku (peaministri nõunik Linnar Viik - toim.) ning samuti poleks see võimalik olnud ilma teie abita, kellest paljud osalesid selles projektis," ütles Laar auhinna vastu võttes.

EMT parkimisteenus sai ITLilt tiitli "Aasta tegu". Parkimisteenus jõudis ka GSMi assotsiatsiooni aasta auhinna nelja finalisti hulka. "Peaauhind jäi Cannes'ist seekord küll toomata, kuid seda enam on heameel, et koduses Eestis pälvis parkimisteenus erialaliidu kõrgeima tunnustuse," sõnas EMT turundusdirektor Jüri Teemant.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing