Erki Aavikuga on J.O.K.K.

Aivar Hundimägi 18. mai 2006, 00:00

Juriidiliselt on kõik korrektne ehk J.O.K.K.-ide nimekiri sai täiendust. "Praeguse hetke seisuga ei ole Aavikut süüdi mõistetud ja Eesti riigis kehtib süütuse presumptsioon. Kui Aaviku süü peaks saama tõendatud ja mees kohtulikult karistatud, tuleb tema kuulumine Eesti Lootsi nõukokku loomulikult üle vaadata," selgitas eilses Päevalehes Werol Tehased pankrotiohtu ajanud Erki Aaviku kuulumist riigifirma Eesti Loots nõukokku rahandusministeeriumi pressiesindaja. Ainult riigi esindajad võivad lubada endale sellist suhtumist. Aaviku puhul pole küsimus süütuse presumptsioonis. Mees tekitas maksumaksjale enam kui 40 mln kr kahju ega vääri kohta riigifirma nõukogus. Kahjum on fakt ja põhjendada Rahvaliidu juhtide sõpruskonda kuuluva mehe Eesti Lootsi nõukogus olekut süütuse presumptsiooniga on hülge möla. Öelge kohe, et minister Villu käskis minister Aivaril Aaviku eest hoolitseda. M.o.t.t.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing