Hansapangalt uued investeerimisfondid

Annika Matson 30. mai 2006, 00:00

Uued fondid avanevad 1. juunil. Esimene uus fond pakub esmakordselt Eesti väikeinvestoritele võimalust investeerida Ida-Euroopa kinnisvarasektori arengusse. Sarnaselt Eesti viimaste aastate arengutega pakub Ida-Euroopa kinnisvarainvesteeringuteks suurepäraseid võimalusi - kui Eesti on mitmete kinnisvarasektorit puudutavate näitajate osas juba ELi riikidele kuklasse hingamas, on teistes Kesk- ja Ida-Euroopa riikides sarnased protsessid suuresti alles ees. Fondi investeeringute eest vastutab Hansa Investeerimisfondide fondijuht Alvar Roosimaa.

Teine uus fond võimaldab investeerida Kesk-Aasia kiiresti kasvava majandusega ja toorainerikastesse riikidesse - Kasahstani, Aserbaidžaani, Armeeniasse, Gruusiasse, Kõrgõzstani ja Turkmeeniasse. Fondi investeeringute eest vastutab Hansa Investeerimisfondide portfellihaldur Jelena Fedotova.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing