Õnnelik täht

Lennart Beat 11. august 2006, 00:00

Madonna Euroopa tuur on uudistes iga päev. Kindlasti on kuhugi veel 5000krooniseid pileteid saada ja vahetult enne kontserte hinnad teatavasti langevad. Aga on see ikka vaeva väärt, kui peategelane enamikule publikust vaid ekraanilt nähtav on? 2004 Re-Invention turnee on seni DVD-l avaldamata ja käesolev komplekt sisaldab liiga pikka dokut selle kulgemisest nii laval kui ka selle taga.

Kanal 2 näitas filmi jaanuaris ning fännidel, kes peale ei sattunud, on kindlasti huvitav. Live-segmendid on parimad ja seda enam väärib kogu etteaste iseseisvat väljaannet. Ehk enne jõule?

CD osa sisaldab elavat muusikat ja on vähemalt nelja esituse tõttu isegi fännitsoonist kaugemal mõistetav. John Lennoni Imagine'i kaver on väga maitsekas ning Like A Prayer/Holiday kõike muud kui originaalitruud. Lõpuloo "I Love New York" (viimase plaadi rajumaid tantsulaule) rokkversioon võiks aga olla järgmise albumi saundinäide.

Niisiis korralik kingitus pühendunud austajale nüüd ja praegu. Ise säästaksin raha põhjalikuma kauba jaoks, sest Madonna pidu on lõpust kaugel. "I won't be happy until i'm as famous as God" - tema enda sõnad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing