Paul Pinna avab Estonia Talveaias omanimelise baari

Christel Karits 08. september 2006, 00:00

Rahvusooper Estonia sajanda sünnipäeva puhul etendub 12. ja 13. septembril Estonia Talveaias lavastus mehest, kelleta Eesti kutselist teatrit (vähemalt Tallinnas) sel ajal ja sel kujul poleks sündinud. Lavastus "Paul Pinnat otsimas" on valminud teatris Varius.

Etenduse käigus avab Pinna omanimelise baari, mis tegutses ka tegelikult mõnda aega Tallinnas Mustpeade Majas, ja valmistab sinna parasjagu ette programmi.

Proovi käigus tuleb teda intervjueerima Karl August Hindrey. Kahe "isiksuse" vastasseisudest ja esinejate omavahelistest suhetest saab lõpuks üks lustakas lavalugu, kus nalja, laulu, tantsu, paroodiaid ja kupleesid.

Teksti autorlus kuulub 95 protsendi osas Pinnale ja Hindreyle, ülejäänud 5 lisas ja asja sättis nähtavasse-kuuldavasse vormi Heidi Sarapuu. Liikumisjuht oli Kadi Valgma. Paul Pinna osas Peeter Kaljumäe, Karl August Hindreyna on laval Raivo Mets. Teistes osades Diana Dikson-Soom ja Rene Soom Rahvusooperist Estonia, Kadi Valgma, Inga Proode ja Hain Hõlpus. Etenduste algus on mõlemal päeval kell 19 ja piletid on saadaval Estonia teatri kassades.

Kuna lugu etendub vaheajata, siis on tarviline varakult kohale tulla, et "snabilivopskid" enne algust einelauast ära osta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing