Tais võib toimuda riigipööre

Kertu Ruus 20. september 2006, 00:00

Armee edastas teate, et nad on võtnud riigi oma kontrolli alla.

Äripäeva trükkimineku ajal polnud veel selge, kas tegemist oli riigipöördekatsega. CNNi kommentaatorid pidasid armeelist riigipöördekatset tõenäoliseks, sest aeg selleks on sobiv, kuivõrd riigijuht viibib välismaal.

Sündmusi seostatakse ka peaministri vastu esitatud korruptsiooni- ja võimu kuritarvitamise süüdistustega. Kui seni oodati novembrikuistel valimistel Shinawatra võitu, siis nüüd võib peaminister olla sunnitud tagasi astuma.

Shinawatra on kogunud ettevõtjana suure rikkuse, tema vara suurust hinnatakse miljardile dollarile. Selle aasta alguses müüs ta 1,9 miljardi dollari eest maha oma perekonna osaluse mobiilfirmas Shin Corp, sest teda süüdistati huvide konfliktis.

Eile õhtul oli rivist väljas ka Tai riigitelevisioon, mis näitas tavalise programmi asemel arhiivimaterjale.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing