Eestisse jõudis BMW X3 uus põlvkond

ÄP 13. oktoober 2006, 00:00

United Motors esitles möödunud kolmapäeval uut X3 põlvkonda. Uus X3 võib esmapilgul sarnaneda paljus X5ga, sest X3 nägu on saavutatud vanema venna juurest tuttavaid disainielemente edasi arendades. Uue X3ga plaanib BMW oma positsioone sportmaasturite turul veelgi tugevdada. BMW X-perekonna noorem ja väiksem liige X3 on võitnud mõne aastaga kindla turupositsiooni, üle maailma on seda müüdud rohkem kui 260 000 sõidukit.

Uudismudel ei sarnane tehniliste näitajate poolest kuigivõrd eelkäijale, tulemused on oluliselt paremad. Tehniliselt täiustatud X3 tuleb müügile uue biturbodiiselmootori ja reaskuuese Valvetronicu bensiinimootoriga.

X3 maksumus baasvarustuses kaheliitrise bensiinimootoriga mudelil algab 525 337 kroonist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing