Nädala äike

ÄP 20. oktoober 2006, 00:00

Kahjuks ei hiilga maailma konkurentsivõime edetabeli number kaks Soome liigse majandusvabadusega. Finnairi soovile palgata töötajad Eesti tütarfirma vahendusel reageeris ametiühingu sotsialistlike jõuvõtetega ehk lendude seiskamisega.

Välisuudiseid vaadates tundub, et varsti pole enam mõtet koduste koolikatuste pärast muretsedagi, sest kõigi kohal ripub tuumaoht Põhja-Koreast. Naabruses aga mõrvab pankureid ja ajakirjanikke diktatuuri kalduv Venemaa.

Kui tahad võõrustada Tema Kuninglikku Kõrgust, pead arvestama ka piiratud liikumisvabadusega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing