Ärilaused

Häid ütlemisi esmaspäeval, 30. oktoobril ilmunud ajalehtedest.

"Kui kaubad on liiga kallid, hakkavad nad (vangid – toim.) mässama," VT Marketingi juhataja Viive Toom vanglapoeketi raskest ärist, Äripäev

"Ma olen olnud riigifirma Saarte Liinid nõukogus, ma tean, kuidas käib riigifirmade juhtimine," Eesti Posti uus juht Hans Teiv pärast postifirma juhi konkursi võitmist, Äripäev.

"Minu põhilisem nõuanne Gruusiale on, et kuulake ära kõik nõuanded, aga mõtelge oma peaga," Gruusia presidendi nõunik Mart Laar, Äripäev

"Ma ei tea, kas puudu on jäänud tahtmisest või mõistusest. Või mõlemast,” Riigikogu liige, sotsiaaldemokraat Eiki Nestor, pahandades vananemisprobleemide lahendamata jätmise üle, Eesti Päevaleht.

„Hoolivust teiste inimeste vastu võime me näidata nii, et me ei sõida purjuspäi autoga, vaimse hoolivuse puudumisest ei saa panna vastutama poliitikuid, aga kui me hakkame osalt populistlikel motiividel raha kergekäeliselt eri ühiskonnagruppidele ümber jaotama, võib Eesti 15aastane edu kiiresti lõppeda,” Eesti Telekomi juhatuse esimees Jaan Männik, Eesti Päevaleht.

„Siin on vaja mälu ainult kui prügikasti, mingist faktide seostamisest, üldistamisest ega teooriast pole juttugi,” kunstikriitik ja kolumnist Ants Juske mälumängust „Kes tahab saada miljonäriks?”, Eesti Päevaleht

„E-hääletamise beebi on veel väike ja peab kosuma, kuid esimesed sammud on väga lootustandvad,” Genfi ülikooli e-demokraatia keskuse juhataja Alexander H. Trechsel Eesti e-valimistest, Eesti Päevaleht.

„Eesti Põlevkivi maksab pigem kallitele advokaatidele, kelle tunnihind on neljakohaline, mitte aga inimestele, kes on kaotanud kaevandustes oma tervise,” õigusteadlane Lembit Auväärt, Eesti Päevaleht.

„Linnavalitsuse dokumentatsioon tuli päästa, kõik ülejäänu - klaverid, muusikariistad, iluasjad, televiisorid – neid saab alati raha eest osta, neil lasime maha põleda,” Kallaste linnavolikogu esimees Jaak Üprus, SL Õhtuleht.

„Puhtäriliselt on ER-ETV ainus tõeline väärtus krunt Gonsiori-Kreutzwaldi tänava kandis pluss teatavad seni veel mitte päris selged autoriõigused,” Riigikogu liige, reformierakondlane Igor Gräzin, SL Õhtuleht.

Hetkel kuum