• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Neegrivihkaja rajab Rapla metsatallu keskust

  Seoses kohtuniku pere mõrvaga FBI huviorbiiti sattunud ameerika neonats Craig Cobb maabus Eestis ja otsib siin aarialastest aatekaaslasi, kirjutas Eesti Ekspress.

  Eestis ei käi naised ringi, et esimese ettejuhtuva neegriga k****da!" Selliste sõnadega jagas Craig "Chain" Cobb oma vaimustust pisikese postsovetliku ja mis kõige tähtsam - 99,9 protsenti valgenahalise elanikkonnaga põhjala riigi aadressil läinud sügisel. Ameerika neonatsi kiidulaulu saab kuulata internetis leviva Valgete Natsionalistide Raadio (White Nationalist Radio) arhiivis.
  Kui varem püüdsid Eestisse imbuda skandinaavia neonatsid või propageerisid oma ideid vene äärmuslased, siis selliseid aktiviste nagu 55aastane Cobb pole siin varem nähtud. Hawaiil sündinud Cobb on üks USA aktiivsemaid natsipropagandiste, kes jutlustab väsimatult valge rassi ülimuslikkust ja on salvestustehnikaga tihti kohal seal, kus on oodata, et kired lõkkele löövad.
  Ilmselt ei asu Cobb koos endast 17 aastat noorema kaasosaniku Byron Jostiga maamajja vaikset pensionipõlve pidama. Müüjale mainis ta, et kavatseb 270ruutmeetrises pisut Lollidemaa stiili meenutavas majas avada majutuspaiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.