2. november 2006 kell 8:12

Neegrivihkaja rajab Rapla metsatallu keskust

Seoses kohtuniku pere mõrvaga FBI huviorbiiti sattunud ameerika neonats Craig Cobb maabus Eestis ja otsib siin aarialastest aatekaaslasi, kirjutas Eesti Ekspress.

Eestis ei käi naised ringi, et esimese ettejuhtuva neegriga k****da!" Selliste sõnadega jagas Craig "Chain" Cobb oma vaimustust pisikese postsovetliku ja mis kõige tähtsam - 99,9 protsenti valgenahalise elanikkonnaga põhjala riigi aadressil läinud sügisel. Ameerika neonatsi kiidulaulu saab kuulata internetis leviva Valgete Natsionalistide Raadio (White Nationalist Radio) arhiivis.

Kui varem püüdsid Eestisse imbuda skandinaavia neonatsid või propageerisid oma ideid vene äärmuslased, siis selliseid aktiviste nagu 55aastane Cobb pole siin varem nähtud. Hawaiil sündinud Cobb on üks USA aktiivsemaid natsipropagandiste, kes jutlustab väsimatult valge rassi ülimuslikkust ja on salvestustehnikaga tihti kohal seal, kus on oodata, et kired lõkkele löövad.

Ilmselt ei asu Cobb koos endast 17 aastat noorema kaasosaniku Byron Jostiga maamajja vaikset pensionipõlve pidama. Müüjale mainis ta, et kavatseb 270ruutmeetrises pisut Lollidemaa stiili meenutavas majas avada majutuspaiga.

Hetkel kuum