Tahetakse Alitaliat

ÄP 24. november 2006, 00:00

Air France, mis pani leivad ühte kappi KLMiga, on juba himustamas järgmist kompaniid.

Prantsusmaa-Hollandi lennukompanii teatas, et nad on taasalustanud kõnelusi kahjumliku Itaalia riigile kuuluva lennukompaniiga Alitalia. Aktsia hind langes seitse protsenti, 30,01 euroni. Alitalia aktsia hind tõusis 1,1 protsenti, 95,2 eurosendini. Investorid olid pettunud, et ettevõte ei tõstnud tugeva kasumikasvu valguses kasumiprognoosi. Air France-KLMi kolmanda kvartali kasum kasvas 26%. Juuni algusest on aktsia hind kerkinud 88%.

Kuna Prantsusmaa suurpank Credit Agricole raporteeris viimases avaldatud kvartaliaruandes pea kolme aasta väiksemast kasumikasvust, alandasid Citigroupi analüütikud aktisa hoia-soovituse müügisoovituseks. Credit Agricole'i aktsia hind langes 2,4 protsenti.

Lehman Brothersi analüütikud soovitavad omada Fortumi aktsiat protsentuaalselt enam portfellis, kui seda leidub aktsiaindeksis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing