• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elektriavarii alajaamas jättis Tapa linna veeta

  Elektrikatkestus alajaamas pani eile hommikul Tapa elanikud ebamugavasse olukorda – kogu linnas polnud vett. Tapa vene gümnaasiumi õpilastele aga tõi avarii vaba päeva.

  Tapa Nooruse tänava alajaamas tekkis eile öösel kella 2 ja 3 vahel kõrgepinge ülelöök, kirjutas Virumaa Teataja. Eesti Energiast teatati, et viimased elektrikatkestused suudeti likvideerida hommikul kell 9.26.
  ASi Tapa Vesi juhataja Meelis Kaseväli rääkis, et vee-ettevõttes kadus vool umbes kell 4 öösel. “Võttis siis ka selle osa voolust ära, mis annab meile häireid,” kõneles Kaseväli ja lisas, et seetõttu saadi probleemist teada alles kell 7 hommikul.
  Eesti Energia OÜ Jaotusvõrk kommunikatsioonijuhi Kristjan Hamburgi sõnul ei ole ettevõttel täpseid andmeid, mis võis alajaamas avarii põhjustada. “Praegu analüüsime olukorda ning selle põhjal teeme kõik võimaliku, et minimaliseerida rikke tekkimist niisugustele olulistele tarbijatele nagu koolid ja vee-ettevõtted,” ütles Hamburg.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Rimi tõstab rekordiliselt palka, olles valmis enamakski
Käesoleva aasta alguses on Rimi otsustanud teha ajaloo suurima palgatõusu kõigile oma töötajatele, ütles Rimi ostudirektor Maris Rannus.
Käesoleva aasta alguses on Rimi otsustanud teha ajaloo suurima palgatõusu kõigile oma töötajatele, ütles Rimi ostudirektor Maris Rannus.
Raadiohommikus ükssarvik, riskiraha ja kuidas leida töötajaid, kui neid ei ole
Äripäeva raadio hommikuprogrammis teeme reedel juttu riskantsetest ja kiiresti arenevatest valdkondadest ning nende võimalustest. Samuti ühest kallist veast, mille investorid enda teadmata sel aastal teha võivad.
Äripäeva raadio hommikuprogrammis teeme reedel juttu riskantsetest ja kiiresti arenevatest valdkondadest ning nende võimalustest. Samuti ühest kallist veast, mille investorid enda teadmata sel aastal teha võivad.