• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Miljoni eest saab tühja krundi

  Eelmise aasta suur korterite hinnatõus tõi käibele kõnekäänu, et Lasnamäest on saanud miljonäride linnaosa. Tõepoolest - pelgalt kahetoaline korter maksis juba miljon krooni, ent liikus ka kuuldusi, et isegi ühetoalisi olla miljoni eest müüdud. Lasnamäel elab rohkem inimesi kui Tartus, seega kroonimiljonäre ikka jagub.
  Ent kui ambitsioonid ulatuvad kõrgemale kui kahetoaline korter paneelmajas, siis pole miljoniga mitte midagi peale hakata. Nooblimates eramurajoonides saab miljoni eest vaevalt krundi. Paremad ja suuremad maalapikesed maksavad tublisti rohkem.
  Öeldakse, et rikas pole see, kellel on miljon krooni, vaid see, kellele on miljon võlgu. Nii ongi meie kroonimiljonäril valida kahe variandi vahel: kas elada edasi Lasnamäel või võtta pangast teine miljon lisaks.
  Siis võib ennast mõnes uuselamurajoonis eurooplasena tunda. Ehkki, arvestades viimase aja arendajate koonerdamist ehitusel, pole "odavad" euromajad väga palju paremad kui veneaegsed paneelelamud.
  Vaatasin huvi pärast, mida saab Tallinna piirkonnas miljoni dollari eest? Ega midagi röögatut ei saagi. Korraliku suure maja, ilusas kohas ning mõistliku suurusega krundi, kuhu mahub natuke rohkem kui üks puu ja kaks põõsast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.