• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Filatov: eitab seotust dokumentaalfilmi seisukohtadega

  "Tunnen Eestit ja eestlasi juba ammu. Paljud minu sõbrad ja koostööpartnerid on eestlased. Juba tudengiaegadel instituudis õppides elasin ühes ühiselamutoas koos Arvi Aavikuga, kellest hiljem sai väljapaistev sportlane. Juba siis, veel enne Nõukogude Liidu kokkuvarisemist, kleepis Arvi meie ühikatuppa üles plakati suitsupääsukestega, kes sümboliseerisid eestlaste püüdlust iseseisvuse ja demokraatlike ümberkorralduste poole," seisab Andrei Filatovi avalduses.
  "Andrei Filatov ei ole dokumentaalfilmi "Eesti - ajaloo risttee" loomise innustaja ega algataja," teatas Severstaltrans Grupp, mille tegevdirektor Filatov on.
  "Andrei Filatov ei olnud filmi autor, kaasautor ega toimetaja, ka ei pidanud ta võimalikuks filmi sisu toimetada ega tsenseerida. Järelikult ei ole alust kinnitada, nagu langeksid filmi autorite seisukohad A. Filatovi omadega kokku," seisab grupi presiteates.
  Venemaa transiidiärimees Andrei Filatov on üks isikuid nende 13 hulgas, kellest kümnele tahab valitsus kinkida jõuludeks eriliste teenete eest kodakondsuse.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.