Vana hea Pipi Pikksukk

Raul Mee 15. detsember 2006, 00:00

Pipi-muusikal ei üllata millegi uue või ennenägematuga, kuid see on positiivne. Sai rahulikult jälgida vana head lasteetendust, hinges väike heldimus. Kadri Adamson Pipina ei jätnud vist nii sügavat templit mällu kui lapsepõlves nähtud Katrin Karisma Pipi, kuid neile lastele, kes etendust Linnahalli vaatama lähevad, on ta esimene ja loodetavasti unustamatu.

Märkimata ei saa jätta ka kõrvalosatäitjaid: hobust mängib elus hobune, ahvi pesuehtne ahvipärdik ja maadlejat ehtne maadleja. Viimase osas judoka Indrek Pertelson ja hiljutine kreeka-rooma maadluse maailmameister Heiki Nabi. Isikliku kogemuse põhjal arvan, et Pipit võivad vaatama minna ka täiskasvanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing