Baltika võttis mõõtu Euroopa ärihiidudega

Rivo Sarapik 02. veebruar 2007, 00:00

Kolmapäeval auhinnati Brüsselis 2007. aasta edukamaid ettevõtteid, kuuekümne finalisti hulka jõudis ka AS Baltika, mis oli nominent kahes kategoorias. Ettevõte võttis mõõtu selliste raskekaallastega nagu Elcoteq, Akzo Nobel, ABN Amro, HP, Volvo jt ning kandideeris Euroopa õigusbüroode liidu CMSi aasta ettevõtlusauhinnale, samuti Grey Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika (EMEA) aasta kasvustrateegia auhinnale.

Telekanali Sky News toimetaja ja auhinnatseremoonia moderaatori Michael Wilsoni sõnul tõi žürii Baltika puhul esile julge otsuse muutuda ning see plaan tiheda konkurentsiga turul edukalt ellu viia.

Praegu on ettevõttel esindus kuues riigis ning firma kontrollib ise kogu oma tarneahelat.

"Kuna Baltika on Euroopa mastaabis väike firma, siis olime väga üllatunud, et üldse valitute hulka sattusime. Pärast auhinnatseremooniat ütles žürii liige Robert Derry-Evans CMSist, et paistsime silma oma huvitava edulooga," rääkis Baltika finantsjuht Ülle Järv.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing