ÄP 5 aastat tagasi: Tarand ja vedajad eri meelt kellakeeramises

ÄP 14. veebruar 2007, 00:00

Kuigi reisijaveofirmad tervitavad valitsuse otsust suveajale taas üle minna, pole kellakeeramise vastaste peaideoloogi Andres Tarandi sõnul otsusest mingit käegakatsutavat kasu. Nii kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Hansatee Grupp on suveajale üleminekuga rahul, kuna see likvideerib segadused, mille põhjustas kellaajavahe Tallinna ja Helsingi vahel. "See on väga mõistlik otsus, mis on hea Hansatee jaoks ja meeldib mulle isiklikult," ütles Hansatee peadirektor Kalev Järvelill eile. "Senine olukord mõjus negatiivselt, meie Soome kliendid pidasid kinni oma kellajast ja jäid tihti laevast maha," rääkis Järvelill.

"Selgesti on tegemist uue koalitsiooni n-ö asendustegevusega, mingit käegakatsutavat kasu kellakeeramisest ei ole," ütles aga Mõõdukate fraktsiooni liige Andres Tarand. "Energia kokkuhoiu argument meie laiuskraadil ei tööta," sõnas Tarand.

Hetkeseis: On hea, kui vähemalt suvisel ajal on õhtud valgemad. Igal juhul suveaja poolt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing