Kondori lend?

Lennart Beat 09. märts 2007, 00:00

Nägu on tuttav, nimi on tuttav, kuid hääl küll mitte.

Garfunkeli kunagine partner Paul Simon on igas mõttes edukam olnud, aga üldine heakskiit võib ka taaskasutusega tulla. Ka Rod Stewarti karjääri ei halvendanud ameerika klassikute uusesitused ja loomingulise sära puudumine ei vähendanud publikuhuvi.

AG viimane plaatinajagu müünud album oli 1975nda "Breakaway" ja selle tootja Richard Perry on puldis nüüdki. Laulud on mehe isiklikud lemmikud roki ja rolli eelsest ajast ning nendega siin mööda ei panda. Meie regioonis on need üleekspluateerimata ja iseenesest pole neil häda midagi. Teie emale küll meeldiks.

AG karepehme vokaal on unikaalsete seltskonnast ja suurem saundieelarve oleks teda paremini toetanud. Pretensioonitu täiskasvanute ajaviide, mis tähelepanelikku süvenemist ei vaja. Kahjuks ei midagi rohkemat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing