HP-lt esimene äriklassi nutitelefon

Indrek Kald 20. märts 2007, 00:00

Varem pihuarvutitega tuntuks saanud Hewlett-Packard valmistas esimese nutitelefoni iPAQ 514 Voice Manager. Mobiil kasutab uut operatsioonisüsteemi Windows Mobile 6.0 ja sisaldab kõiki levinud sidetehnoloogiaid: GSM, EDGE, WiFi ja Bluetooth.

Nutitelefon sobib inimestele, kelle töö eeldab kiiret reageerimist e-postile ka tööpäeval kontorist väljaspool või puhkuse ajal. Telefonis on programmidest näiteks Outlook, Office ja veebilehitseja IE.

HP nutitelefoni kasutuse teevad mugavamaks mitmed funktsioonid, nii võib saabunud e-kirjale anda häälvastuse ehk sõnumi dikteerida ja saata helifailina. Telefonile võib seada ka üle 20 häälkäskluse. Nende abil on võimalik kuulata e-kirja või SMSi teel edastatud teksti, liikuda telefoni menüüs ja aktiveerida funktsioone.

102 grammi kaaluv HP püsib kõneootel üle nädala. Neljasageduslik telefon jõuab Eestis müügile suve alguses hinnaga 5500 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing