Logitechi seadmed täiustavad Vista kasutamist

Indrek Kald 20. märts 2007, 00:00

Logitech tõi turule uuele Microsofti operatsioonisüsteemile Windows Vista mõeldud välisseadmete tooteportfelli. Mõned enam kui sajast Logitechi välisseadmest on ka spetsiaalselt Vista jaoks optimeeritud.

Nii on mitmetel Logitechi hiirtel ja klaviatuuridel nupud, mis võimaldavad kiiret juurdepääsu Vista uutele rakendustele. Spetsiaalsete funktsiooninuppude abil, nagu Flip 3D ja Search Photo Gallery, võimaldab hiire ja klaviatuuri komplekt Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser kasutada Vistat kiirel info leidmisel ja navigeerimisel. Klaviatuuri puutetundlik otsingu ja suurendusslaider on abiks Windows Photo Gallery piltide või otsingutulemuste vaatamisel.

Klaviatuuril diNovo Edge on varjatud juhtnupud, mis süttivad puudutades ning hajuvad tausta, kui neid ei kasutata - sellega täiendab Logitechi uudistoode Windows Aero liidest.

Samuti on Vistale mõeldes disainitud juhtmeta laserhiirele MX Revolution Flip 3D pöidlarullik, et rakenduste vahetamisel ei peaks kätt hiirelt ära võtma. Uuendused puudutavad ka Vista jaoks sertifitseeritud veebikaameraid ja peakomplekte.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:28
Otsi:

Ava täpsem otsing