Valikute ees

Christel Karits 13. aprill 2007, 00:00

Taas on päevakorda tõusnud teema, et varem või hiljem lõhkeb mõne kontserdikorraldaja unistustemull ja vastu vaatab pankrott.

Hetkel ei tea veel, kumma poolt olla - skeptikute või teisitimõtlejate. Fakt on aga see, et ürituste tulv tuleb peale ja isegi päevast päeva info sees olijana on juba raske valikuotsuseid langetada.

Inimeste emotsionaalne vastuvõtuvõime on erinev, kuid kusagil on siiski lagi. Lõputult ei jõua kultuuri ja meelelahutust needki nautida, kel selleks tuhandete kulutamine probleemi ei tekita.

Aeg seab oma piirid ja lõppude lõpuks on vaja ka iseendaga olla.

Tavaliselt kehtib Murphy seadus, et planeerimata meelelahutus kukub paremini välja. Spontaanne otsus ei tekita liialt kõrgeid ootusi. Sellegipoolest oleks mõistlik juba praegu suvised kultuurinautimise plaanides üht-teist paika panna, et siis sinna vahele mõni ootamatus saaks tekkida.

Sel nädalavahetusel ja tuleval nädalal võiks aga eesti muusikat nautida. Eesti Muusika Päevad 2007 pakuvad rikkalikult elamusi ja avastamisrõõmu ka neile, kes end tagasihoidlikult muusikavõõrasteks peavad. Kavas on eriilmelised kontserdid, näitemängud, ooperid, kohtumised ja filmid.

Kui aga akadeemiline pealkiri eemale peletab, on veel aega osta pilet Saaremaa praamile ja minna Kuressaarde osa saama kontserdist "Ei kunagi", kus Lauri Saatpalu ja Katrin Mandel oma tuntud headuses elupilte muusikasse maalivad. Sama kontsert on täna Vene teatris ja homme Vanemuise kontserdimajas, kuid kardetavasti on need juba välja müüdud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing