'Ämblikmees 3' kohal

Christel Karits 04. mai 2007, 00:00

"Ämblikmees 3" on hoogne seiklusfilm, milles on tähtsal kohal saladused, kättemaks, armastus ja andestus.

Peter Parker (Tobey Magui-re) on viimaks ometi saanud tasakaalu oma suhte Mary Jane'iga (Kirsten Dunst) ning superkangelase kohustused. Aga eemalt on lähenemas torm. Samal ajal, kui rahvas imetleb Ämblikmeest, püüab Peteri tähelepanu Gwen Stacy (Bryce Dallas Howard), kellest saab tänu poisi liigsele enesekindlusele Mary Jane'ile tõsine rivaal. Ämblikmees peab samas astuma vastu kahele eriti ohtlikule vastasele (Thomas Haden Church ja Topher Grace), kelle tohutu jõud ja piiritu tasumisjanu seavad ohtu Peteri ja kõik, kes talle kallid on. Loo on lavastanud jälle Sam Raimi.

Alla 12aastastele ei soovitata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing